Food Fest: een festival voor échte foodies

20151009_165056Tot 31 januari 2016 staat C-mine in het teken van Food Fest. Een verzamelnaam voor tal van lekkere en leuke evenementen die op de agenda staan. Dit Food festival legt op een creatieve manier de link tussen design en food.
De tentoonstelling Beyond Food and Design is er een heel geslaagd voorbeeld van. Heb je honger naar meer? https://cminefoodfest.wordpress.com/

De expo Beyond Food and Design.
De kunstenaars gingen de uitdaging aan om een verbinding te maken tussen eten en design. De expositie is onderverdeeld in vier thema’s: vis, bijen, (mijn)water en champignons. Deze thema’s zijn gelinkt met de voedselproductie en -consumptie in onze regio. De kunstenaars hebben onderzocht hoe de vier onderwerp een invloed hebben gehad op ons landschap.

Ann Valvekens C-mine 2 Ann Valvekens C-mine 4 Ann Valvekens C-mine8