In het spoor van het fruit

Kopie van Foto's Blog 465Mmmm, die bloesems… Zoiets moois, dat kan de natuur alleen maar voortbrengen. Echt knap hoe die flinterdunne bloesems de fruitbomen bedekken. Als je het objectief bekijkt, zijn het ‘gewoon’ bloemetjes aan bomen. Maar toch, van dat plaatselijke sneeuwtapijtje in de fruitstreek gaat een enorme aantrekkingskracht uit. Zeker omdat je weet dat het van zo’n korte duur is alvorens ze weer verdwijnen.

Het is moeilijk kiezen tussen de verschillende bloesemwandelingen. Welke wandeling je kiest, Haspengouw trakeert je op massa’s bloesems. Je komt nooit bedrogen uit welk pad je ook volgt. Mijn keuze is gemaakt. Ik volg de route ‘In het spoor van het fruit’ in het hart van de fruitstreek. Mijn weg leidt van de ene fruitgaard naar de andere. De startplaats van deze wandeling is aan het Kasteel van Rullingen. Onderweg vergaap je je met open mond aan de mooie beelden van het fruit-in-wording. Voor diegene die dit jaar niet in Haspengouw geraken. Ziehier enkele sfeerbeelden om je het gevoel te geven dat je niets heb moeten missen en dat je er ook een beetje bent geweest.

Foto's Blog 412 Kopie van Foto's Blog 394 Kopie van Foto's Blog 397 Kopie van Foto's Blog 401 Kopie van Foto's Blog 407 Kopie van Foto's Blog 411 Kopie van Foto's Blog 416 Kopie van Foto's Blog 431 Kopie van Foto's Blog 433 Kopie van Foto's Blog 436 Kopie van Foto's Blog 445 Kopie van Foto's Blog 451

Greenspot Rullingen ‘In het spoor van het fruit’
Kasteel van Rullingen
Rullingen
3840 Borgloon