In de zwaan

Zwaan 1 In Godsheide (Hasselt) vind je brasserie ‘In de zwaan’. Voor diegene die het nog niet kennen, wordt het de hoogste tijd om het te ontdekken. Op de hoek van de Kiezelstraat ligt deze verborgen culinaire parel. Vroeger was het een gezellig dorpscafé van het type bruine kroeg. Nu is het een sfeervolle brasserie waar overheerlijke, dagverse gerechten geserveerd worden. De zaak is terecht een begrip in Hasselt en omstreken.

DSC_0360
Neem plaats aan de toog om gezellig te aperitieven met een heerlijk glas wijn. De wijnen zijn hier met de grootste zorg voor jou uitgekozen.

Zwaan 5Op de menukaart staan enkele oerdegelijke, typisch Vlaamse gerechten. Denk maar aan stoofvlees met frietjes. Ook op het suggestiebord staan altijd verrassend lekkere gerechten. Maar houd zeker plaats voor één van hun lekkere dessertjes! Schuif jouw voeten onder tafel en geniet.

Zwaan 4‘In de zwaan’ staat zeker een heel aantal trappen hoger dan de gemiddelde brasserie omwille van de kwaliteit van de gebruikte ingrediënten en de keuze van de gerechten. Het is allesbehalve een dertien-in-een-dozijn-brasserie. Het authentieke, warme kader van het café en de open, lichte inrichting van de orangerie maken dat dit een vast adres wordt bij de gasten. Qua sfeer en gezelligheid scoort deze zaak zeker en vast heel hoog! En dat beloof ik je.

Zwaan 6In de zwaan
Kiezelstraat 136
3500 Hasselt (Godsheide)
http://www.zwaan-hasselt.be